News

moodlite - Coming soon


WiFi Won't Start

elporcho · 292

elporcho

  • Newbie
  • *
    • Posts: 5
    • Likes: +0/-0
    • View Profile
on: March 23, 2019, 09:57:22 PM
I've followed the guides pretty much to a tee, and it won't initialize a wifi named "Moodlite".  I suspect that the wifi I keep seeing named ESP_251DA7 is actually the nodeMCU, but no password I've tried has worked for that either.  I'm feeling pretty lost here.

Help?

For reference I did this:
https://github.com/spigotx/Moodlite/wiki/Preparing-Arduino-IDE
Then this:
https://github.com/spigotx/Moodlite/wiki/First-setup-of-Moodlite



rabidgremlin

  • Newbie
  • *
    • Posts: 1
    • Likes: +0/-0
    • View Profile
Reply #1 on: March 24, 2019, 05:17:20 AM
I had a similar issue in that I saw no AP... Followed these instructions https://moodlite.co.uk/index.php?topic=118.0 (resetting the eeprom) and it worked



elporcho

  • Newbie
  • *
    • Posts: 5
    • Likes: +0/-0
    • View Profile
Reply #2 on: March 25, 2019, 12:18:30 AM
Thanks, I got it working.

Now I've got another problem, maybe the eeprom thing would help as well.
I had it working for 3 panels when testing, I've made a 4th and set it back up (not mounting until I've got all the ones I want made) and now it won't work with any panel except the one that is directly plugged into the power block.  I've updated the settings in the webserver and it just isn't changing.  Any idea?



kino90

  • Newbie
  • *
    • Posts: 2
    • Likes: +0/-0
    • View Profile
Reply #3 on: March 25, 2019, 09:18:23 PM
Are you sure you've connected it properly? I used to have the female connector flipped upside-down in some of my panels, and (of course) it didn't work :) Or maybe could it be set for 2 leds per corner and 6 leds total?



 


SMF spam blocked by CleanTalk