News

moodlite - Coming soon


Brightness and speed control not working

sk8t3r · 416

sk8t3r

  • Newbie
  • *
    • Posts: 5
    • Likes: +0/-0
    • View Profile
on: June 18, 2019, 07:15:16 PM
Hello,
I have finaly finished this nice project - thanks to all for your hard work! Its really looking very nice.
But I have still problem with web interface. I could not change brightness of leds and adjust speed.
Do anybody has same problem like me?
Also Manual display do nothing and Color square at the bottom do nothing.
I tryed different notebooks, PC (it works on one for a while), my Samsung S8+, different browers, cache clearing etc.. but nothing work now.
Please help!
Thank you  :)
PS: I forgot to tell, that it worked before some time normally from my phone, or computer..
« Last Edit: June 18, 2019, 07:24:36 PM by sk8t3r »



ARN

  • Newbie
  • *
    • Posts: 17
    • Likes: +4/-0
    • View Profile
Reply #1 on: June 19, 2019, 04:44:38 AM
Having the same experience using V3, worked fine for a while, then some stuff stopped working, at the moment I can only make changes using chrome from laptop with incognito mode.
If you have time, try falling back to V2 and check if the behavior is corrected; it never caused me problems.



sk8t3r

  • Newbie
  • *
    • Posts: 5
    • Likes: +0/-0
    • View Profile
Reply #2 on: June 19, 2019, 07:17:21 AM
Hello Arn, thank you for your reply. I have also tryed chrome with incognito mode, but problems still remains.
I think, there must be some bug while writing to memory into ESP. Also button for "Save as default" doesnt work..
I will try to downgrade to V2 and let you know, if it works.



sk8t3r

  • Newbie
  • *
    • Posts: 5
    • Likes: +0/-0
    • View Profile
Reply #3 on: June 19, 2019, 11:59:23 AM
So, I went down  for version v2 and it start works, brightness and speed adjust is now okay. So thanks!
I will stay in this version and will wait for next update  :)



ARN

  • Newbie
  • *
    • Posts: 17
    • Likes: +4/-0
    • View Profile
Reply #4 on: June 19, 2019, 07:17:46 PM
Im glad it helped.
Hopefully somebody can debug this behavior.
I love V3, but it's a little bit unresponsive.



 


SMF spam blocked by CleanTalk